09 - 34873392 asiakaspalvelu@elite-toimistotuolit.fi
 • Korkea laatu
  Vähintään 2 vuoden takuu

  Korkea laatu
  Kaikilla tuotteillamme on vähintään kahden vuoden takuu.
 • Tyytyväisyystakuu
  Olet varmasti tyytyväinen

  Tyytyväisyystakuu
  Tarjoamme teille parhaat hinnat ja nopean asiakaspalvelun, joten olette varmasti tyytyväisiä.
 • Asiakaspalvelu
  Klo: 08.00–17.00

  Asiakaspalvelu
  Asiakaspalvelumme auttaa teitä aina mielellään. Aukioloajat: ma–to klo: 08.00–17.00, pe klo: 08.00-16.00
Miranda - Hög med fotring Näytä suurempana

Teollisuustuoli, Classic

Käytännöllinen ja miellyttävä laatutuoli, jonka istuin ja selkänoja ovat muotoon valettua PU-vaahtoa. Polyuretaanivaahtdon ansiosta tuolilla on mukava istua, ja se on käytännöllinen ja kestävä myös rankemmissa ympäristöissä. Istuimen ja selkänojan kulma on säädettävä.

 

Tuoliin voi erikoistilauksesta saada myös pyörät ja eri istumakorkeuden. Sen voi lisäksi tilata myös ilman jalkarengasta. Ota yhteyttä, niin autamme sinua!

Tiedot

257,00 € Alv 0%.

Lisätiedot

Istuinleveys 390 mm
Istuinsyvyys 390 mm
Selkänojan leveys 370 mm
Selkänojan korkeus 260 mm
Istumakorkeus 630-890 mm

Tiedot

Käytännöllinen ja miellyttävä laatutuoli, jonka istuin ja selkänoja ovat muotoon valettua PU-vaahtoa. Polyuretaanivaahdon ansiosta tuolilla on mukava istua, ja se on käytännöllinen ja kestävä myös rankemmissa ympäristöissä. Polyuretaani kestää myös monenlaisia nesteitä ja kemikaaleja ja on lisäksi helppo puhdistaa.


Tuolin selkänojassa on kätevä kahva siirtämistä varten, ja istuimen ja selkänojan säätäminen onnistuu helposti tuolin Euromatic-mekanismin avulla. Selkänojan kulma kallistuu 16° eteenpäin ja 6° taaksepäin, istuimen kulma 12° eteenpäin ja 5° taaksepäin. Tässä teollisuustuolissa on teräksinen jalkaristikko, jonka koko on Ø56 cm, sekä likukujalat ja jalkarengas. Tuoli on tuotettu Tanskassa.