09 - 34873392 asiakaspalvelu@elite-toimistotuolit.fi
 • Korkea laatu
  Vähintään 2 vuoden takuu

  Korkea laatu
  Kaikilla tuotteillamme on vähintään kahden vuoden takuu.
 • Tyytyväisyystakuu
  Olet varmasti tyytyväinen

  Tyytyväisyystakuu
  Tarjoamme teille parhaat hinnat ja nopean asiakaspalvelun, joten olette varmasti tyytyväisiä.
 • Asiakaspalvelu
  Klo: 08.00–17.00

  Asiakaspalvelu
  Asiakaspalvelumme auttaa teitä aina mielellään. Aukioloajat: ma–to klo: 08.00–17.00, pe klo: 08.00-16.00

Työpaikan väri vaikuttaa tuotteliaisuuteen

Green Office for Balance

The Colour of your Workplace Impacts Productivity

Tieteelliset tutkimukset ovat osoittaneet, että värit eivät ainoastaan muuta mielialaamme, vaan ne vaikuttavat lisäksi tuotteliaisuuteemme sekä positiivisesti että negatiivisesti. Sen vuoksi kannattaa sisustaa toimisto energisillä väreillä, jotka lisäävät tuotteliaisuutta ja luovuutta.

Jos tutkit, mikä on tuottava toimistoväri, saat vastaukseksi sinisen. Sininen on täydellinen väri silloin kun mielen täytyy pysyä virkeänä. Sininen stimuloi mieltä ja voi tehdä meistä tuotteliaampia. Se on loistva värivalinta, jos työ vaatii pitkää keskittymistä, kuten kirjanpitääjän toimistossa tai lääkärin vastaanotolla. Sininen herättää myös luottamusta ja turvallisuutta.

Jos työ on enemmän luovaa, oranssi tai keltainen voi sopia paremmin, sillä ne tuovat esiin luovan puolemme. Ku olemme leikkisän ja iloisen oranssin tai keltaisen sävyn ympäröiminä, meistä tulee inspiroituneempia ja saamme uusia ideoita.

Punainen on aktiivinen, intensiivinen ja ajoittain myös hälyyttävä väri, joka stimuloi fyysisesti. Jos työpaikka on stressaava, punainen ei välttämättä ole hyvä vaihtoehto, sillä se voi kiihdyttää sydämenlyöntitiheyttä ja nostaa verenpainetta.  Punainen yhdistetään esim. sanoihin 'voima', 'energia' ja 'kunninanhimo'.

Jos työpaikalla tarvitaan vahvaa tasapainoa, vihreä voi tehdä meistä tuotteliaimpia. Vihreä on tasapainoinen ja rauhoittava väri, ja näemme vihreää enemmän kuin muita värejä. Ihmiset, jotka pitävät vihreästä, ovat yleensä vakaita ja tasapainoisia, ja heitä kuvaillaan lämpimiksi ja helposti lähestyttäviksi.

Kysy itseltäsi seuraavia asioita selvittääksesi, millä värillä sinun kannattaa sisustaa toimistonne: Mikä toimii parhaiten tilanteessanne? Haluatko vaikuttaa mieleen (sinisen sävyt), tunteisiin (oranssin sävyt), kehoon (punaisen sävyt) vai tasapainoon (vihreän sävyt)?

The Colour of your Workplace Impacts Productivity

Orange Office - Creative and Innovative