09 - 34873392 asiakaspalvelu@elite-toimistotuolit.fi
 • Korkea laatu
  Vähintään 2 vuoden takuu

  Korkea laatu
  Kaikilla tuotteillamme on vähintään kahden vuoden takuu.
 • Tyytyväisyystakuu
  Olet varmasti tyytyväinen

  Tyytyväisyystakuu
  Tarjoamme teille parhaat hinnat ja nopean asiakaspalvelun, joten olette varmasti tyytyväisiä.
 • Asiakaspalvelu
  Klo: 08.00–17.00

  Asiakaspalvelu
  Asiakaspalvelumme auttaa teitä aina mielellään. Aukioloajat: ma–to klo: 08.00–17.00, pe klo: 08.00-16.00

Toimistokalusteiden valitseminen voi olla haastavaa, ja tämä koskee myös neuvottelutuoleja. Mitkä tekijät on syytä ottaa huomioon, kun olet aikeissa hankkia uusia neuvottelutuoleja? Tämä opas kattaa joitakin tärkeimpiä asioita ja tekee toivottavasti hankinnasta helpomman ja yksinkertaisemman.

Kokoushuoneen tuoleja valitessa on tärkeää ottaa huomioon ergonomia, tuolien käyttäjät, liikkuvuus, materiaalit sekä neuvotteluhuoneen design ja estetiikka.

What to consider when buying Conference ChairsErgonomia
Tuolia valitessa kannattaa harkita toimistotuoleja, joiden ergonomia on hyvä, ja joissa on miellyttävä istua. Neuvottelut ja kokoukset voivat kestää hyvinkin pitkään, joten ergonominen tuoli takaa osallistujien istuinmukavuuden ja auttaa heitä keskittymään käsiteltävään asiaan. Ergnomisen tuolin mahdollisesti korkeampi hinta kannattaa, sillä tuottavuus on paljon suurempi. 

Estetiikka
Monet valitsevat tuolin värin ja tyylin siten, että ne sopivat yhteen neuvottelupöydän kanssa, ja tämä voi olla hyvä ratkaisu yhtenäisyyden kannalta. Nykyään ei kuitenkaan enää ole samanlaisia "rajoitteita" kuin ennen. Usein valitaan täysin erilaiset tuolit tai ergonomiset tuolit mieluummin kuin, että ajateltaisiin visuaalisuutta ja tyyliin sopivuutta.

                                                                                

Conference Chairs

Materiaalit
Budjetista ja tyylistä riippuen valittavana on  useita materiaaleja: tekstiili, nahka, puu, metalli, mesh ja vinyyli. Usein nahka koetaan hyväksi valinnaksi sen pehmeyden ja kestävyyden vuoksi, mutta nykyään hyvällä ergonomisella tuolilla, jossa on mesh-verkkoselkänoja ja hyvä muotoilu, voi olla enemmän arvoa. PVC (erittäin korkealaatuinen tekonahka) näyttää nahkalta, mutta sen hinta ei ole yhtä korkea. Puutuoleissa on usein kankaalla tai nahkalla pehmustettu istuinosa ja selkänoja. Metallisia ergonomisia tuoleja on paljon, ja kiiltävä tai harjattu viimeistely voi muuttaa tuolien ulkonäköä. Lue lisää tuolimateriaaleista täältä.

Liikkuvuus
Monet haluavat, että neuvotteluhuoneen tuoleissa on pyörät, jotta ne voivat liikkua ja kääntyä helposti. Pyörien laatu vaihtelee huomattavasti, ja on tärkeää hankkia tuoli laadukkailla pyörillä, jotta ongelmia olisi mahdollisimman vähän.